A la carte MENU

Masser af italienske specialiteter​

På L'Anfora i centrum af København kan du nyde en lækker italiensk menu. Vi serverer en række specialiteter og har velkendte italienske retter på menuen. Lækre antipasti, sprøde friskbagte pizza, saftige steaks, klassiske pastaretter og meget, meget mere. Vi har desuden sammensat en skøn treretters menu hvor du selv kan kombinere forret, hovedret og dessert. Se vores treretters menuer her.

Til enhver lejlighed

Vi har på L'Anfora altid noget for enhver smag og hvad enten I skal på en romantisk date, en hyggelig familieaften, eller holde en stor firmamiddag så har L'Anfora de perfekte rammer. Vi har plads til store som små selskaber.

Altid de bedste råvarer

​Italiensk mad er kendt og elsket over hele verden. På Restaurant L'Anfora er vi tro mod det italienske køkken, og vi går ikke på kompromis med råvarerne, selvom vores priser er yderst rimelige. Vi serverer det bedste fra det italienske køkken og alt er hjemmelavet, som fx vores populære friskbagte foccaciabrød, hjemmelavet tiramisu eller vores populære hjemmelavede pesto.

Buon appetito!

​​3-retters menu

Ud over det rige udvalg i vores a la carte menu tilbyder vi også en lækker 3-retters menu hvor du kan vælge mellem flere forretter, hovedretter og desserter.

Læs mere om vores 3-retters menu.​​

​Firmainfo

L'Anfora

​Gothersgade 93

​1123 København K

​Tlf: 33 32 18 17

åbningstider

Mandag: Lukket

Tirsdag-torsdag​: 17.00-23.00

Fredag-lørdag​: 12.00-24.00

Søndag: 17.00-22.00

(​Køkkenet lukker 1 time før)